Bereikbaarheid

Het Nicolaaspark bevindt zich achter het TERRATORIUM van Terra Art Projects aan de Dorpsstraat 12 in Zoetermeer.

Routebeschrijving artiesten

Let op: de verkeerssituatie in de Dorpsstraat is onlangs gewijzigd. Vanaf de zijde Leidsewallen/ Delftsewallen is deze verboden in te rijden voor autoverkeer. De meeste navigatiesystemen zijn hierop NIET aangepast.

Nieuwe aanrij-routes:

Via Bijdorplaan
Neem op de Van Leeuwenhoeklaan de tweede rotonde driekwart (linksaf) naar de Bijdorplaan. Ga onder het tunneltje door (omhoog) rechts de Dorpsstraat in. Rij door tot het witte hoekpand van Terra Art Projects en sla hier linksaf, het Nicolaasplein op.

Via Oxfordstraat
Het is ook mogelijk om de locatie te bereiken via de Oxfordstraat. Rijd deze uit en vervolg je weg over de blauwe brug. Negeer het bord ‘doodlopende weg’. Rij door tot het witte hoekpand van Terra Art Projects en sla hier linksaf, het Nicolaasplein op.

Parkeren bezoekers

Het Nicolaasplein is tijdens ‘Zondag in ’t park’ voor bezoekers niet bereikbaar met de auto. Bezoekers kunnen de auto parkeren op de Leidsewallen (achter restaurant El Pueblo), op de Osylaan, of in een parkeergarage in het Stadshart. De locatie bevindt zich achter dorpsstraat 12. Dit is vanuit de Markt in het Stadshart gezien aan de overzijde van de Dobbeplas.

Openbaar vervoer

Met randstadrail 3 en 4 stap je uit op halte Dorp of Stadhuis. De locatie is op loopafstand.