over zondag in ‘t park

Het Nicolaaspark, voor iedereen wat te beleven

Het festival ‘Zondag in ‘t park’ wil inwoners van Zoetermeer en bezoekers uit andere steden laten zien hoe leuk het in de mooie parken van de stad eigenlijk is. Om de bezoekers het park letterlijk te laten beleven wordt daarom in het tijdelijke park aan het Nicolaasplein zes keer ‘Zondag in ‘t park’ georganiseerd in juli en augustus 2016. Vier hier de zomer, midden in het centrum, op de grens van het oude dorp en de nieuwe stad. Geniet van muziek, dans, theater, artistieke workshops en lekker eten. De opzet van het festival zorgt er bovendien voor dat het ontmoeten van oude bekenden en nieuwe mensen gemakkelijk wordt voor jong en oud!

De organisatie van ‘Zondag in ’t Park’ vindt het belangrijk dat er veel ruimte is voor artistiek talent uit Zoetermeer. Muzikanten, professionele kunstenaars, theatermakers, performers en vormgevers uit eigen stad worden dan ook van harte uitgenodigd om mee te doen. De organisatie staat open voor jouw talent en spant zich in om er leuke, laagdrempelige parkdagen van samen te stellen.

Voel je je aangesproken door het initiatief en wil je ook iets doen in het park? Meld je dan tijdens de ‘Zondagen in ‘t park’ bij de organisatie of stuur een mail naar info@zoetermeerinhetpark.nl.

‘Zondag in ‘t park’ wordt georganiseerd door Terra Art Projects en mede mogelijk gemaakt door:

zoetermeer   1818

DOEN_LOGO12_NEGATIVE_NPL_(rgb72ppi)_BLUE