KERST IN ‘T PARK 2017

17
Dec 2017
Sunday
15:00 - 19:00

Nog even uit je dak voor je met de kerstdagen weer in ‘t gareel moet!
We hebben weer een afwisselend programma samengesteld en houden je lekker bezig (en warm!) tussen 15-19 uur. Maak bijvoorbeeld bij Atelier le Rouge een al-dan-niet-kitsch-kerststukje om iemand serieus blij mee te maken en dans je warm bij de silent disco. Uiteraard komt ook de inwendige mens niets te kort. Het zijn zomaar wat tipjes van de sluier …

OPTREDENS IN DE CIRCUSTENT:

om 15.15 uur:

ShamRock and the TulipsTulips is een Harmonisch-Akoestisch-Funky Folk kwartet waarbij je stil mag gaan staan mijmeren.
Sinéad, Boris, Andrea and Gijs laten je dansen terwijl je nog aan het bedenken bent waar de tekst eigenlijk over gaat, stellen je in staat om weg te dromen terwijl je de muziek rustig laat indalen.
Een oase van gevoel, beleving en harmonie, één met de gevoelige snaar. Laat vier engeltjes op je schouder in je oren fluisteren.
http://www.facebook.com/ShamRockandtheTuLips/


om 17.30 uur:

Zoek je de roots van Americana? Dan heb je ze nu gevonden!De Haagse band Ragmob brengt de Honky Tonk, Hillbilly en Western Swing muziek tot leven. In 2008 werd Ragmob opgericht en de mannen van Ragmob vonden elkaar in hun liefde voor deze muziek uit de jaren ’30 en ’40, waar iedereen vrolijk van wordt, maar met een melancholieke ondertoon. Ragmob speelt voornamelijk repertoire van Bob Wills en Hank Williams, hun grote helden. Maar ook nummers van Johnny Cash komen voorbij. Al jaren speelt Ragmob door het hele land op festivals, feesten, kroegen en in huiskamers. Een optreden van Ragmob is een feest met een lach en een traan.

Daarvoor, daartussen en daarna: dansen en meezingen met de kerstknallers van Muziek Trafic

 

 

 

 

 

Ondertussen:
Kerststukjes, silent disco, versnaperingen van snert tot saté, glühwein en chocolademelk, #vriendendienst, fotomomentjes, geluksklinique, kunstsurprise.