Circus in ‘t Park

05
Aug 2018
Sunday
13-20 uur

Rollen, springen, hangen, balanceren. Surrealistische dwaalgasten en behendige jeugd zetten vandaag ‘t Park op z’n kop.

‘t Park is vandaag het toneel van verwondering, verwarring en verbazing. Van “nooit te oud om te leren”, maar ook van “don’t try this at home”. Circus Nevermind krijgt vandaag de ruimte om haar kunsten te laten zien en om jou de fijne kneepjes er van te leren.

Daar doorheen rolt een variëteit aan opzwepende muziek.

HET MUZIEKPROGRAMMA VAN VANDAAG:
15.30 Tess et les moutons
Tess et les Moutons zijn geïnspireerd door de onverstaanbare eerste vakantieliefdes aan de Côte d’Azur. Door het oorverdovende geraas en gedonder van de Parijse metro. Door de zwoele smaak van Merlot en de geur van crêpes Nutella. Door Bouquinistes langs de Seine en de nostalgische klanken van een accordeonist op Pont Neuf. Door de naïviteit van Amélie Poulain. Maar vooral door de passie en de overgave waarmee grootheden als Piaf, Brel en nu ook Stromae de wereld kennis lieten maken met Franstalige muziek.
17.30 Mrs Hips
Het nieuwe album van ‘Mrs Hips’ – de band rond zangeres Simone Roerade – bevat 10 heerlijke songs verwerkt in een funky/jazzy soulful jasje. Tussen al die prachtige muziek laat de zangeres, met een van de beste stemmen van dit land, haar publiek zelden los. Mrs Hips is een muzikaal feestje van zeer hoge kwaliteit.
En in de picnicstage vandaag:
14.30 + 16.30 Björn Bolleboom
Bjorn komt op klompen naar ‘t Park, om ons vanuit de picnicstage te verblijden met een flinke dosis Johnny Cash.

WAT IS ER TE DOEN/ WIE OF WAT KOM JE TEGEN?
Beschilder een circusdier bij atelier Le Rouge | Fotografie Greenscreen met Jordy Bouter in de CKC & partners lintentent | Circus Nevermind speelplaats | Circus Dada |Schmink! | Geluksklinique Inselbrise | Stadsdichter Robbert Roos | Food & drinks

Probeer vandaag maar eens ‘behendig’ stil te blijven staan in ‘t Park!