Catwalk in ‘t Park

29
Jul 2018
Sunday
13-20 uur

De modewereld loopt aan je voorbij, je nipt aan je glas, laat je haar Kinki kappen… In ‘t Park. Omdat ‘t kan.

‘t Park lijkt vandaag wel een glossy die zich levendig laat lezen… Kleurrijke kunst rijdt je rond, op en top trendy modellen, piekfijne coupes en geschminkte kinderkoppies bewegen om je heen. Rode wangen van het knutselen, blauw liggen om een prent en als toppunt van geluk rondlopen met een roze bril onder een fraai gestylde wenkbrauw…

De muziek past zich vandaag als een kameleon aan alle stijlen aan.

HET MUZIEKPROGRAMMA VAN VANDAAG:
15.30 Sommerhus
Het Rotterdamse muzikale duo Sommerhus begon met het meezingen en uitzoeken van de vaak complexe en met elkaar vergroeide samenzang van The Everly Brothers, tijdens lange autoreizen naar optredens. Hartverscheurende samenzang, een getroebleerde onderlinge verhouding en artistieke pieken en dalen, vormen in een notendop het verhaal van de Amerikaanse broers Don en Phil Everly. Het leverde begin jaren 60 onvergetelijke klassiekers op. Sommerhus heeft een speciaal programma ontwikkeld met uitsluitend onsterfelijk repertoire van The Everly Brothers. Zij spelen het vandaag in ‘t Park!
17.30 Banana Savannah
Haal je funky outfit uit de kast, want vandaag wordt er gedanst op de muziek van Banana Savannah. “Good vibes and positive energy.” Dat is waar het bij deze groove-gerichte band om draait. De invloeden van bands als The Meters, Curtis Mayfield, en Parliament-Funkadelic zijn goed terug te horen in hun nummers en met hun hedendaagse kijk op 70’s maken zij funk weer “fresh”.
En in de picnicstage vandaag:
14.30 + 16.30 Aymar Torres
Aymar Torres is een zanger-gitarist die (akoestisch) legendarische Braziliaanse Bossanova uit de jaren 50, 60, 70 en 80 covert van o.a. Tom Jobim, João Gilberto, Jorge Ben en Caetano Veloso. Hij speelt ook oude bekende Latin nummers van o.a. Buena Vista Social Club, Juan Luis Guerra en Gipsy Kings. Samen met zijn neef Pablo op percussie voelt het net alsof je in een warm land bent.

WAT IS ER TE DOEN/ WIE OF WAT KOM JE TEGEN?
Maak een zwierige slingermobile bij atelier Le Rouge | Robotjes bouwen en laten battlen met Brigit van Ark in de CKC & partners lintentent | Kinki kapper on stage | Mode op de catwalk | Dierenparade van Chantal de Wolde | Prentje Momentje | Schminck! | Geluksklinique Inselbrise | Stadsdichter Robbert Roos | Food & drinks

‘T is vandaag zien en gezien worden op de catwalk in ‘t Park!