Vakantieperikelen in ‘t Park

22
Jul 2018
Sunday
13-20 uur

Vliegtuig gemist, koffers zoekgeraakt, vergeten je handdoek neer te leggen om een ligbed te ‘reserveren’? 

Haal vandaag alle vakantieschade in, in ‘t Park! Laat toffe campingfoto’s maken, leef je uit in de silent-holiday-disco en laat de kinderen een hele wereld in een koffer bouwen. Voor vrienden van ‘t Park staan er ligstoelen klaar om te ‘reserveren’ en om het overweldigende vakantiegeluk compleet te maken doorloop je vandaag het vier-stappenplan van de geluksklinique.

Wereldse muziek maakt deze minivakantie compleet.

HET MUZIEKPROGRAMMA VAN VANDAAG:
15.30 Jimmy T & friends
Jimmy T is een singer/songwriter uit Zoetermeer. Hij komt uit een muzikale familie en maakt al ruim 10 jaar muziek. In ‘t Park treedt hij vandaag op met Eric Brandenburg en Rolf Blans.
17.30 Convoi exceptional
Deze jongens weten hoe ze een kolkende mensenmassa moeten creëren. Zwetende dampende energieke improvisatieklanken en pompende live beats. Vurig en soms juist even een klein moment van bezinning.
En in de picnicstage vandaag:
14.30 + 16.30 Diona Fox
Diona Fox is een krachtige zangeres en classy frontvrouw met het hart op de tong: aanwezig, gevat en innemend. Haar liefde voor jazz, (neo)soul en popmuziek hoor je terug in haar teksten, een rauw randje die ook haar diepe, warme stemgeluid kenmerkt. Vaak vergeleken met Amy Winehouse en geïnspireerd door vocalisten als Carmen McRae, Billie Holiday en Ella Fitzgerald.

WAT IS ER TE DOEN/ WIE OF WAT KOM JE TEGEN?
maak je eigen tafeltennisbatjes bij atelier Le Rouge | Fotografie Greenscreen met Jordy Bouter in de CKC & partners lintentent | Een miniatuur fotostudio in campingsetting | Silent-holiday-disco | Wereld in een koffer | Geluksklinique Inselbrise | Stadsdichter Robbert Roos | Food & drinks

Neem je wel zelf je ‘bruin-zonder-zon’ of zonnebrand mee naar ‘t Park?