Zweverig in ‘t Park

15
Jul 2018
Sunday
13-20 uur

Sta je een beetje stevig op je benen? Het belooft namelijk een zweverige dag te worden vandaag… 

De kids kunnen met de voetjes van de vloer in de zweefmolen, vliegen van hot naar her om van alles te knutselen of duikelen gewoon lekker van het klimmeubel in ‘t zand. Moderne dansers Youri en Julia draaien en zweven voorbij en de bont uitgedoste Madame Roza zoekt mensen voor wie ze de Tarotkaarten kan leggen of de pendel kan laten zwaaien. Maar ook die-hard gelukszoekers komen aan hun trekken want er is een heuse Geluksklinique verrezen in ‘t Park!

Ook muzikaal gezien gaan de voetjes van de vloer:

HET MUZIEKPROGRAMMA VAN VANDAAG:
15.30 The Lasses
Songs uit de Keltische en Amerikaanse tradities en prachtige originele liedjes worden door Sophie Janna en Margot Merah zonder pretentie, vol humor en muzikaliteit gebracht. The Lasses brengen hun intieme sfeer overal met zich mee: een groot festivalpodium, een heldere concertzaal, een historische folkclub of een gezellige woonkamer.
17.30 The Magic Mumble Jumble
Door de verschillende achtergronden van de acht bandleden is de onderlinge (muzikale) sfeer er een van een rijke verscheidenheid. Er zijn geen humane of muzikale grenzen. Zowel invloeden uit jazz, pop, folk en indie als de kleurrijke instrumentatie creëren het geluid van een nieuw soort wereldmuziek.
En in de picnicstage vandaag:
14.30 + 16.30 Michel Ebben
Michel speelt al meer dan twintig jaar live en was ook al eerder in ‘t Park. Elke show is uniek; intens en grappig, vol verhalen, soms een grap of een reactie op wat er in het moment gebeurt, in dialoog met het publiek.

WAT IS ER TE DOEN/ WIE OF WAT KOM JE TEGEN?
Windmolentjes schilderen bij atelier Le Rouge | Recyclekunst hang- en zweefobjecten maken met Ingrid Rekers in de CKC & partners lintentent | Een nostalgische kinderzweefmolen | Waarzegster Madame Roza | Pop-up dance | Stadsdichter Robbert Roos | Food & drinks

Helemaal heppie in ‘t park!
Op vijf zonnige, zalige zondagmiddagen in juli en augustus gaat het medisch team van Inselbrise GmbH de geluksklinique aan het Nicolaasplein bemannen om de bevolking van Zoetermeer nòg gelukkiger te maken dan ze al is…
Het succes van 2017, toen zij zo’n 800 opvarenden van de Dobbecruise naar de ‘Bron van de Eeuwige Jeugd’ in korte tijd 10 jaar jonger maakten, trekken zij door in de Geluksklinique. Een samenwerking tussen Terra Art Projects, het Erasmus College en Talk of the Town maakt dit mogelijk met steun van sponsors (Hoogvliet Cadenza, Worx/Loxam en Creative Colors) en een financiële bijdrage van het Cultuurfonds Zoetermeer.
Inselbrise GmbH bouwt vrolijk -en verantwoord- verder op het fundament van de activiteiten van vorige zomer. Kom de klinique ongelimiteerd bezoeken!

Kom dus zweven, dansen, drinken, eten en knutselen in ‘t Park vandaag!