Hellogoodbye in ‘t Park

12
Aug 2018
Sunday
13-20 uur

We komen en gaan, nemen afscheid en verwelkomen. Sturen berichtjes en brieven, verliezen elkaar niet uit het oog…

De laatste Zondag in ‘t Park van 2018. We zeggen ‘hallo’, we zeggen ‘doei’. Maar laat je zakdoek thuis en geniet nog één keer met volle teugen, want wat ons betreft zeggen we vooral ‘tot volgend jaar’. We veranderen tijdelijk de status van ‘vakantieliefde’ in ‘penvriend’. En hoe meer vrienden we na deze zomer hebben, hoe groter de kans dat de vonk volgend jaar ook weer overslaat!

De muzikale klanken van vandaag staan garant voor mooie herinneringen.

HET MUZIEKPROGRAMMA VAN VANDAAG:
15.30 Micah
Gitarist, pianist en zanger Micah (17 jaar) schreef rond zijn vijfde zijn eerste lied. Zijn muzikale helden, Michael Jackson, Cash, Prince, John Mayer en Chet Baker, beïnvloedden en inspireerden hem bij de zoektocht naar zijn eigen stijl, melodieën, sound en woorden. Vandaag in ‘t Park komt Micah een solo set spelen met extra ondersteuning en muzikale versiering van gitarist Klaas Zijlstra. Zijn gevoelige liedjes op gitaar zijn lief, raak en eerlijk.
17.30 The LSB Experience
Geïnspireerd door de liefde voor tijdloze muziek omvat het repertoire van The LSB Experience songs van onder andere CSN, The Beatles, Jackson Browne, James Taylor, The Doobie Brothers, Paul McCartney en The Eagles, aangevuld met songs van bands uit een recenter verleden zoals Crowded House en Venice. Zelfs The Beach Boys ontbreken niet op de setlist. Muziek die LSB (Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek) altijd al wilden spelen, songs met een kop en staart, vocal harmonies en lekker gitaarspel.Een optreden van LSB is een Happening, een middag ‘love, peace & happiness’ in ‘t Park.
En in de picnicstage vandaag:
14.30 + 16.30 The Crying Carlalas
The Crying Carlalas is een akoestisch duo dat liedjes brengt uit de jaren 50 en 60. Met een groot aantal covers van the Everly Brothers en nummers van o.a. the Beatles, Peter and Gordon, Herman’s Hermits. Op gitaar en zang nemen zij je mee naar de liedjes en sfeer van weleer.

WAT IS ER TE DOEN/ WIE OF WAT KOM JE TEGEN?
Verwerk herinneringen op een broodplank bij atelier Le Rouge | Geef tuinkabouters een tweede leven met Loulou Joolen in de CKC & partners lintentent | Een nostalgische zweefmolen | PostOde | Poëzielandshap |Schmink! | Geluksklinique Inselbrise | Food & drinks

#herinnertuzichdezenog #bestfriendsforever