6 augustus 2017

06
Aug 2017
Sunday
13.00-20.00

Klaar voor lekkere muziek? We hebben weer een sprankelende line up deze Zondag in ‘t Park!

14.00 uur: Juicy

Filmpje!

15.30 uur: Onwijs Gijs (let op: gewijzigde programmering!)

Gijs is onwijs, dat zul je vaker horen. Niet omdat ie niet wijs is, maar vooral vanwege zijn energie, vuur en daadkracht. Al sinds zijn vroege jeugd brengt Gijs vuur aan de man, met zijn karaktervolle stem, met een lekker rauw randje, zijn ongewone snaarrakende gitaarspel en positieve en toch dieper liggende liedjes met een boodschap.

17.30 uur: Mooi Weer Op Straat

Op verzoek, en terecht! De feestband was eerder in ‘t Park en won in 2015 de titel van UIT-band. Ze speelden meerdere malen op Oerol en zijn ze zelfs in dienst van de NS om bij openingen en dergelijke evenementen de boel op te leuken. Hoe de heren zelf hun verschijning op het podium omschrijven? ,,Wij zijn professioneel tentafbrekers. Bij ons gaat altijd het dak eraf.” Gelukkig zit ons dak muurvast aan de historische spanten!

 

ook in ‘t Park:

*
Knutselen in de huiskamer bij atelier Le Rouge
Ja, het succesnummer van vorige zomer staat vandaag op het programma! Kom ook een lampion pimpen dus! Ook kun je je laten tooien met prachtige hairfeathers. Of lekker kralen rijgen.
In de leukste huiskamer van Zoetermeer hoef je je nooit te vervelen!

*
Workshop in de lintenhut door CKC & Partners
Je fantasiedier op papier: leef je uit met potlood, kwast en krijt in alle kleuren van de regenboog en papier!
Lekker tekenen, schilderen, scheuren en plakken en na afloop je eigen dierfiguur mee naar huis nemen. Heb je zin in een blauwe poes of een groen varken met gele vlekken? Jij mag het maken!

*

Poppentheater met Zeezelaar
We verzinnen samen een spannend verhaal. Van de personages maken we poppen, van de plekken achtergronden, van de dingen decors. Regelrecht uit de fantasie van de kinderen ontstaat een heuse voorstelling.

*


Yeah, schminck!
Vandaag kun je je weer laten omtoveren tot alles wat je maar wilt! De kunstenaars van Verkleedkist De Tijdmachine nemen glitters en gekleurde schminck mee om je mooi te maken!

*

Kom luisteren bij Siju de Verhalenuil
In de rode verhalentent vertelt Siju op vaste tijden verhalen voor klein en groot. Verhalen van Ver en Dichtbij, Van Ooit en Misschien, Verrassend Onbekend of Heerlijk Klassiek. Wil je alles weten over de pannenkoek die ontsnapt of de avonturen van de keizer van China? Kom dan luisteren in de verhalentent en laat je meevoeren en betoveren. Een voorstelling duurt 10 tot 15 minuten.

*
Bee Galerie
Kunstenaars Ellen Vermeulen en Sylvia Essenberg hebben samen met medewerkers van Tuingezel zes heel bijzondere bijenhotels gemaakt, ware kunstobjecten.
De Bee Galerie is te bewonderen in de buitengalerie in ‘t Park!

*
Je komt stadsdichter Robbert Roos tegen en ontdekt nog veel meer in ‘t Park!