30 juli 2017

30
Jul 2017
Sunday
13.00-20.00

Klaar voor lekkere muziek? We hebben weer een sprankelende line up deze Zondag in ‘t Park!

14.00 uurThe Ones To Blame


Hoe lokaal wil je het hebben…. The Ones To Blame bestaat uit medewerkers van Poppodium de Boerderij!

15.30 uur: Mississippi Riders

 

Vintage Rhythm & Blues; de muziek die aan de basis staat van zo’n beetje alle pop-, dans- en feestmuziek die we vandaag de dag kennen; de Mississippi Riders brengen het vandaag naar ‘t Park!

17.30 uur: Blaas of Glory

Blaas Of Glory is een hilarische mobiele act die de hardrock terugbrengt tot de absolute essentie. Gewapend met sousafoon, sopraansax, lyra, banjo, accordeon, akoestische gitaren, snare- en bassdrum en veel meerstemmige zang, blaast deze Heavy Metal Marching Band klassieke songs uit de prehistorie van de hardrock letterlijk nieuw leven in.

ook in ‘t Park:

*
Knutselen in de huiskamer bij atelier Le Rouge
Leuk! Je kunt vandaag een papier-mache figuur verven!
Ook kun je je laten tooien met prachtige hairfeathers. Of lekker kralen rijgen.
In de leukste huiskamer van Zoetermeer hoef je je nooit te vervelen!

*
Workshop in de lintenhut door CKC & Partners
Vandaag: Makerkids door Fem van Brenk
Inloopactiviteit Broche maken

We maken broches van ijzerdraad van je naam of wellicht een voor mama of papa. Eerst ga je aan elkaar schrijven wat je wilt maken en vervolgens gaan we met tangetjes en ijzerdraad dit namaken. Als de broche klaar is, gaan we er een speldje op solderen. Zo kun je hem meteen dragen. Deze activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. Jonger kan ook, maar dan is hulp van een ouder wel aan te raden.

*

Eetbare bloemen!
Kids, kom een pannenkoekje bakken met een topping van eetbare bloemen bij Buurttuin Zoete Aarde in ‘t Park!

*

Kom luisteren bij Siju de Verhalenuil
In de rode verhalentent vertelt Siju op vaste tijden verhalen voor klein en groot. Verhalen van Ver en Dichtbij, Van Ooit en Misschien, Verrassend Onbekend of Heerlijk Klassiek. Wil je alles weten over de pannenkoek die ontsnapt of de avonturen van de keizer van China? Kom dan luisteren in de verhalentent en laat je meevoeren en betoveren. Een voorstelling duurt 10 tot 15 minuten.

*

Laat je schminken
wordt even prinses, monster of wat je maar wilt…

*
Bee Galerie
Kunstenaars Ellen Vermeulen en Sylvia Essenberg hebben samen met medewerkers van Tuingezel zes heel bijzondere bijenhotels gemaakt, ware kunstobjecten.
De Bee Galerie is te bewonderen in de buitengalerie in ‘t Park!

*
Bee Urban
Kunstenaar Tobias Becker Hoff van Urban Art Studio, maakt een drieluik over het bijenlandschap op de muur van Terra Art Projects.