13 augustus 2017

13
Aug 2017
Sunday
13.00-20.00

Klaar voor lekkere muziek? We hebben weer een sprankelende line up deze Zondag in ‘t Park!

14.00 uur4 1/2 MEN

Met het idee: “leeftijd speelt geen rol bij het maken van muziek” is 4½MEN ontstaan. Een band met veel humor en enthousiasme. Bestaande uit twee oude rotten met veel ervaring en daarnaast een stel jonge, zeer muzikale honden. Drums, vocals en gitaar met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar en bass en toetsen gemiddeld 65… Klinkt een beetje als Zondag in ‘t Park, nietwaar?

15.30 uur: Shifting Daylight

De band met ras-Zoetermeerder René van Kooten, Shifting Daylight, brengt verrassend bewerkte songs uit bekende musicals, van bewonderde artiesten (oa the Police, Don Henley) en natuurlijk eigen werk. Het spelen in musicals en bands, het schrijven van eigen liedjes; Bram, Ingmar en René laten zien dat dit verrassend goed samengaat, dááááááááág  “Nederland, Hokjesland”!

17.30 uur: Mamihlapinatapai

Mamihlapinatapai is een band die bestaat uit acht muzikanten, heel veel lettergrepen en een mix van latin, balkan, ska, reggae, jazz, flamenco en cumbia. Denk aan een Spaanse cocktail de fiesta met ingrediënten van Manu Chao, Che Sudaka en TenTemPiés. Gewapend met vreugde, extatische energie en explosieve overtuiging is hun missie overal ter wereld de harten van het publiek te veroveren.

 

ook in ‘t Park:

*
Knutselen in de huiskamer bij atelier Le Rouge
Leuk, leuk, leuk… vandaag Ibiza bordjes verven! Ook kun je je laten tooien met prachtige hairfeathers. Of lekker kralen rijgen.
In de leukste huiskamer van Zoetermeer hoef je je nooit te vervelen!

*
Workshop in de lintenhut door CKC & Partners
Vandaag: Recycle Kunst door Ingrid Reekers
Recycling wat je vindt!  Maak er een mooi kunstwerk van en breng het tot leven in een animatiefilm. Bouw je mee?

*

Stoere zaken!
Ontdek hoe leuk scouting is, bij Scouting John McCormick!

*
Capoeira!

Leer Capoeira van Simon Rijsdam (Urban Skills)
Capoeira is een intensieve mix van acrobatiek, muziek en vechtsport voor jongens én meisjes. Capoeira is vooral een spel. Een spel dat gespeeld wordt met het doel om samen plezier te hebben, terwijl je bijna ongemerkt flexibelersterker en zelfverzekerder wordt.
Lekker op je blote voeten in het gras…

*
Bee Urban
Kunstenaar Tobias Becker Hoff van Urban Art Studio, maakt een drieluik over het bijenlandschap op de muur van Terra Art Projects.

*
Bee Galerie
Kunstenaars Ellen Vermeulen en Sylvia Essenberg hebben samen met medewerkers van Tuingezel zes heel bijzondere bijenhotels gemaakt, ware kunstobjecten.
De Bee Galerie is te bewonderen in de buitengalerie in ‘t Park!

*
Je komt stadsdichter Robbert Roos tegen en ontdekt nog veel meer in ‘t Park!